24 Haziran 2012 Pazar

Nasıl Sipariş Verebilirim

 Merhabalar Öncelikle bizi seçtiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum ve nasıl sipariş vereceğinizi anlatmak istiyorum. Şuan e-ticaret yada sanal mağaza olarak siteyi ele almadık şuan basit den bir başlayalım dedik. Boluda ürettiğimiz sandalye ve masaları tüm türkiye ile tanıştırma amacında bulunmaktayız.

  Bize nasıl sipariş verebilirsiniz.. Dilerseniz mail adresimize mail atarak yada telefon numaralarımızdan bizleri arayarak hangi yazımızı begendi iseniz o sandalye masa veya takım olarak da satın alabilirsiniz.


 İşlem Nasıl Gerçekleşmekte Nasıl Ödeme Yapacağım?

     Ödemelerinizi Havale Eft ile yapabilirsiniz şimdilik bu yöntemi kullanıyoruz planladıgımız gibi gider ise kredi kartı ödeme yöntemine geçeceğiz ödemeyi geçtiginiz anda bize ulaşarak ödeme yapılmıştır Ad soyad olarak bildiriyorsunuz ve ödeme doğrulandıktan sonra Siparişiniz kargo'ya verilerek en az 3 gün içersinde elinize ulaşmaktadır..


 Her hanği Bir Sorunda Garantiniz Var mı?
   
    Biz kaliteli üretim yaptığımıza inanıyoruz buna sizler de inanacaksınız siparişiniz elinize geçtikten sonra bizlere hak vereceksiniz tabi ki en az 1 ay içerisinde oluşan sorunları bize bildirerek ürünü değiştirme yada onarma işlemi yapılacaktır.

Banka Hesap Telefon Numaralarımız ?

   Havale Yapmak için Hesap Numaramız
  Hesap Sahibi Adı: Fatih Yücel
  Şube Kodu: 1233
  Hesap Numarası: 01101228
  Banka: HalkBank

  Telefon Numaramız : (0)539 519 44 88

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder